Arhavi Mençuna Şelalesi - Mençuna şelalesi artvin'in arhavi ilçesinde yer almaktadır.

Arhavi Mençuna Şelalesi - Mençuna şelalesi artvin'in arhavi ilçesinde yer almaktadır.. Mençuna şelalesi'nin üst ve alt olmak üzere 2 kısmı vardır. Ortacalar köyü'ndeki çifteköprü yakınında bulunan mençuna şelalesi 82 metrelik muhteşem bir düşüş sonucunda ziyaretçilerini görüntüsü ve sesiyle büyüler. Mençuna şelalesi, karadeniz'in incisi artvin'in arhavi ilçesinin 15 km güneyindeki kamilet vadisinde yer alan, yemyeşil doğa içerisinde siyah kayaların üzerinden süzülen bembeyaz ve tertemiz suyu ile. Bu nedenle hususi aracınızla gelmekte fayda var. Mençuna şelalesi artvin'in arhavi ilçesi sınırları içderisinde yer almaktadır.

» artvin'in arhavi ilçesinde bulunan mençuna şelalesi arhavi'den 15 km uzaklıktadır. Biraz tırmanış gerekiyor,ayağınıza kaymayan lastik ayakkabılardan giyerseniz çamur. 150 metre yükseklikten ve tek bir ali i̇mdat özçakmak'ın dünden bugüne arhavi adlı kitabından alınmıştır daha fazla fotoğraf için:facebook/arhavi arkabi hacişi. Mençuna şelalesi yakınlarında yapılacak şeyler. Araç ile ulaşılıp 30 dakikalık bir dik tırmanış ile patikalari ve kolay ulaşılan yolu ile mutlaka ziyaret edilecek.

Mencuna Selalesi Arhavi Artvin Neredekal Com
Mencuna Selalesi Arhavi Artvin Neredekal Com from cdn1.neredekal.com
Mençuna şelalesi, karadeniz'in incisi artvin'in arhavi ilçesinin 15 km güneyindeki kamilet vadisinde yer alan, yemyeşil doğa içerisinde siyah kayaların üzerinden süzülen bembeyaz ve tertemiz suyu ile. Büyüleyici özelliği ve doğa harıkası olan şelale, karadeniz bölgesinin ve türkiye'nin en yüksek şelalesidir. Mençuna şelalesi, artvin ilinin arhavi ilçesinde bulunmaktadır. Ana sayfa arhavi arhavi mençuna şelalesi. Özellikle bölgede yer alan mençuna şelalesi hakkında pek çok olumlu yorum yapılmıştır. Biraz tırmanış gerekiyor,ayağınıza kaymayan lastik ayakkabılardan giyerseniz çamur. İlçenin merkezine varmadan karadeniz tarafında kalan bu alana gitmek için toplu taşıma araçları. Artık, rize'ye doğru geçeceğiz ve bu akşam kaçkarlarda konaklayacağız.

Şelaleye, araç yolundan ayrıldıktan sonra 1 saatlik patika yolla ulaşılmaktadır.

Doğu karadenizin en büyük şelalesi olan mençuna şelalesi, artvin'in arhavi ilçesindedir. Türkiye'de ölmeden önce görülmesi gereken 100 yer. Mençuna şelalesi 90 metre yüksekliğindedir. Kamilet vadisine varmamıza yakın artk hava zifiri karanlık olmuştu bile. Mençuna şelalesi, artvin şehir merkezine 80 kilometre uzaklıkta bulunan arhavi ilçesi sınırları içerisindedir. Arhavi şehir merkezinden 15 km içerde olan şelale, artvin'e gelen yerli ve yabancı turistlerin en çok ilgi gösterdiği. Ortacalar köyü'ndeki çifteköprü yakınında bulunan mençuna şelalesi 82 metrelik muhteşem bir düşüş sonucunda ziyaretçilerini görüntüsü ve sesiyle büyüler. Mençuna şelalesi karadeniz bölgesinin en gözde turizm ili olan artvin'in arhavi ilçesindedir. Rekare 18 mayıs 2012 turizm yorum yok mençuna şelalesi̇. Mençuna şelalesi, artvin ilinin arhavi ilçesinde bulunmaktadır. Şelale harika bir manzaraya sahiptir. Artvin'in güzelliklerini tanıtmaya devam ediyoruz. Artık, rize'ye doğru geçeceğiz ve bu akşam kaçkarlarda konaklayacağız.

Karadeniz bölgesinin en büyük şelalesi olan mençuna şelalesi, arhavi merkezinden 15 km. Mençuna şelalesi hakkında genel bilgiler yanı sıra, nerede? Artvin'in güzelliklerini tanıtmaya devam ediyoruz. Mençuna şelalesi'nin üst ve alt olmak üzere 2 kısmı vardır. Doğu karadeniz 'in en büyük şelalesi olan mençuna şelalesi, artvin 'in arhavi ilçesinde bulunmaktadır.

Mencuna Selalesi Kamp Ve Gezi Rehberi Kamp Yerleri
Mencuna Selalesi Kamp Ve Gezi Rehberi Kamp Yerleri from www.kampyerleri.org
Mençuna şelalesi artvin arhavi ilçesi kamilet vadisindeki şelale yol tarifi, nasıl gidilir, nerede, kaç metre, kaç km ve hakkında bilgi. Kamilet vadisi üzerinden yer alan mençuna şelalesi, artvin'in arhavi ilçesine 15 km. Hem fotoğraf hemde video çekme imkanına sahip olduğunuz şelalede bü. Mençuna şelalesi, artvin ilinin arhavi ilçesinde bulunmaktadır. Artvin ilinin arhavi ilçesinde kamilet vadisinde bulunan mençuna şelalesi için batum'dan yola çıktık. Araç ile ulaşılıp 30 dakikalık bir dik tırmanış ile patikalari ve kolay ulaşılan yolu ile mutlaka ziyaret edilecek. Mençuna şelalesi hakkında genel bilgiler yanı sıra, nerede? Doğu karadeniz 'in en büyük şelalesi olan mençuna şelalesi, artvin 'in arhavi ilçesinde bulunmaktadır.

Ana sayfa arhavi arhavi mençuna şelalesi.

Doğu karadenizin en büyük şelalesi olan mençuna şelalesi, artvin'in arhavi ilçesindedir. Hem fotoğraf hemde video çekme imkanına sahip olduğunuz şelalede bü. Türkiye'nin en yüksek şelalesi olan mençuna şelalesi artvin arhavi'de görenleri hayran bırakıyor. Arhavi i̇lçesi'ne 17 kilometre uzaklıkta küçükköy kamilet mezrası mevkiindedir. » artvin'in arhavi ilçesinde bulunan mençuna şelalesi arhavi'den 15 km uzaklıktadır. Mençuna şelalesi'nin üst ve alt olmak üzere 2 kısmı vardır. Artvin'in güzelliklerini tanıtmaya devam ediyoruz. Mençuna şelalesi, karadeniz'in incisi artvin'in arhavi ilçesinin 15 km güneyindeki kamilet vadisinde yer alan, yemyeşil doğa içerisinde siyah kayaların üzerinden süzülen bembeyaz ve tertemiz suyu ile. Arhavi şehir merkezinden 15 km içerde olan şelale, artvin'e gelen yerli ve yabancı turistlerin en çok ilgi gösterdiği. Arhavi mençuna şelalesi artivin'in arhavi i̇lçesine bağlı ortacalar mevkiinde bulunmaktadır. Rekare 18 mayıs 2012 turizm yorum yok mençuna şelalesi̇. Toplu taşıma ve servis hizmeti maalesef yoktur. Mençuna şelalesi, artvin şehir merkezine 80 kilometre uzaklıkta bulunan arhavi ilçesi sınırları içerisindedir.

Şelaleye, araç yolundan ayrıldıktan sonra 1 saatlik patika yolla ulaşılmaktadır. Hem fotoğraf hemde video çekme imkanına sahip olduğunuz şelalede bü. 166 yorum, makale ve 202 resme bakın. Türkiye'de ölmeden önce görülmesi gereken 100 yer. Şelale harika bir manzaraya sahiptir.

Mencuna Selalesi Rehberi Nerede Kac Metre Ve Tum Detaylar
Mencuna Selalesi Rehberi Nerede Kac Metre Ve Tum Detaylar from www.gezilesiyer.com
Mençuna şelalesi'nin üst ve alt olmak üzere 2 kısmı vardır. Mençuna şelalesi artvin'in arhavi ilçesinde yer almaktadır. Mençuna şelalesi, karadeniz'in incisi artvin'in arhavi ilçesinin 15 km güneyindeki kamilet vadisinde yer alan, yemyeşil doğa içerisinde siyah kayaların üzerinden süzülen bembeyaz ve tertemiz suyu ile. Çifte köprüler'den sonra stabilize yol 4 km. Arhavi merkezden 15 km içerdedir. Suyunu sazlık ve taşlık yaylasından alan şelale arhavi ilçesinde en çok ziyaret edilen yerlerden biridir. Bu nedenle hususi aracınızla gelmekte fayda var. Mençuna şelalesi, artvin ilinin arhavi ilçesinde bulunmaktadır.

Hem fotoğraf hemde video çekme imkanına sahip olduğunuz şelalede bü.

Artvin ilinin arhavi ilçesinde kamilet vadisinde bulunan mençuna şelalesi için batum'dan yola çıktık. 150 metre yükseklikten ve tek bir ali i̇mdat özçakmak'ın dünden bugüne arhavi adlı kitabından alınmıştır daha fazla fotoğraf için:facebook/arhavi arkabi hacişi. Mençuna şelalesi hakkında genel bilgiler yanı sıra, nerede? Arhavi ilçe merkezi ile mençuna şelalesi arasında ise 17 kilometrelik bir mesafe vardır. Özellikle bölgede yer alan mençuna şelalesi hakkında pek çok olumlu yorum yapılmıştır. Doğu karadenizin en büyük şelalesi olan mençuna şelalesi, artvin'in arhavi ilçesindedir. Türkiye'de ölmeden önce görülmesi gereken 100 yer. Foreverdiscovery on 10 temmuz 201611 temmuz 2016. Rekare 18 mayıs 2012 turizm yorum yok mençuna şelalesi̇. Mençuna şelalesi 90 metre yüksekliğindedir. Büyüleyici özelliği ve doğa harıkası olan şelale, karadeniz bölgesinin ve türkiye'nin en yüksek şelalesidir. Biraz tırmanış gerekiyor,ayağınıza kaymayan lastik ayakkabılardan giyerseniz çamur. Mençuna şelalesi, artvin ilinin arhavi ilçesinde bulunmaktadır.

30 dk yürüyüş ile varıyorsunuz arhavi. Arhavi merkezden 15 km içerdedir.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook